Villa Kakelbont Kinderdagverblijf

Villa Kakelbont Kinderdagverblijf is een Kinderdagopvang gelegen aan Middelweg 36 in Nieuwkuijk.

Villa Kakelbont is een particulier kinderdagverblijf in Nieuwkuijk dat opvang biedt aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud. Ze hebben reguliere opvang van 7:45 uur tot 18:15 uur en bieden ook vroege opvang vanaf 6:45 uur. Tijdens de zomersluiting, van maandag 31 juli tot en met vrijdag 18 augustus, is Villa Kakelbont gesloten. Het doel van de zomersluiting is zodat de kinderen altijd vertrouwde gezichten zien van het team binnen de groepen. Villa Kakelbont voldoet aan de eisen van de algemene verordening gegevensbescherming en heeft geen klachten. Ze streven naar een goede sfeer en contact met ouders, en zorgen ervoor dat kinderen in een ontspannen omgeving kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Ze nodigen ouders uit om hun website te bezoeken voor meer informatie en om contact met hen op te nemen.

Meer informatie over Villa Kakelbont Kinderdagverblijf in Nieuwkuijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwkuijk? Bij Villa Kakelbont Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Villa Kakelbont Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Villa Kakelbont Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Middelweg 36 in Nieuwkuijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwkuijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Villa Kakelbont Kinderdagverblijf in Nieuwkuijk

Wil je weten wat Villa Kakelbont Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Villa Kakelbont Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Kakelbont Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Kakelbont Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Villa Kakelbont Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook