Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co)

Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co) is een Kinderdagopvang gelegen aan Schroeder van de Kolklaan 1 in Den Dolder.

Peutergroep 't Lokomotiefje is gevestigd binnen IKC De Schilden in Den Dolder. De peutergroep werkt samen met het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. De peutergroep is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tijdens schoolweken van 8.30-12.30. De groepsruimte is ruim en licht, met een eigen verschoonruimte en mogelijkheid voor kinderen om te slapen. Er zijn verschillende hoeken ingericht waar kinderen activiteiten kunnen doen, en er is een buitenruimte om te spelen. De peutergroep werkt met de VE-methode Piramide en organiseert regelmatig activiteiten. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken om de locatie te bezoeken.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co) in Den Dolder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Dolder? Bij Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Schroeder van de Kolklaan 1 in Den Dolder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Dolder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co) in Den Dolder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en peutergroep Lokomotiefje (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook