Kinderdagverblijf Domino

Kinderdagverblijf Domino is een Kinderopvang gelegen aan Jan Sluijtersstraat 2 in Roosendaal.

KDV Domino+ is een klein kinderdagverblijf in Roosendaal met ruime speel- en ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het kinderdagverblijf heeft gediplomeerde leidsters en biedt opvang op maat met flexibele openingstijden. Er is meer dan 25 jaar ervaring in de kinderopvang. Voor zwangere vrouwen is er de mogelijkheid om kennis te maken met het kinderdagverblijf en concrete informatie te krijgen. Voor peuters en kleuters zijn er speciale peuter- en kleutergroepen met extra aandacht voor beweging en taalontwikkeling. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er buitenschoolse opvang beschikbaar, zowel voor- als na schooltijd en tijdens vakanties. Het kinderdagverblijf heeft een huiselijke sfeer en wordt gerund door ervaren leidsters.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Domino in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij Kinderdagverblijf Domino kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Domino geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Domino is een Kinderopvang gelegen aan Jan Sluijtersstraat 2 in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Domino in Roosendaal

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Domino te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Domino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Domino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Domino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Domino

Bezoekers bekeken ook