Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH)

Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Baljuwstraat 237 in Den Helder.

Kinderdagverblijf de Kleine Vlieberg is gevestigd in basisschool de Vlieberg en biedt opvang aan 1 groep voor kinderen van 0-4 jaar. Er is plaats voor 12 kinderen op de groep. BSO de Zeerob is naast het KDV gevestigd. De oudercommissie van kinderdagverblijf de Kleine Vlieberg is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl. Aanmelden bij het kinderdagverblijf kan online via het inschrijfportaal, en voor andere vragen/opmerkingen kan het contactformulier worden ingevuld. Telefonisch contact is ook mogelijk op maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur, en op vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Baljuwstraat 237 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg (SKDH)

Bezoekers bekeken ook