Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe

Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe is een Kinderopvang gelegen aan Lieven de Keylaan 2 in Utrecht.

Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe bevindt zich in de wijk Zuilen in Utrecht. Het kinderdagverblijf heeft huiskamers en een piazza met open materialen, zodat kinderen hun fantasie kunnen gebruiken. Er zijn geen poppen- en bouwhoeken, maar wel blokken, doeken en klim- en klautermateriaal. In de Kliedertuin spelen de kinderen met natuurlijke materialen zoals zand en water. Er is ook een aparte babytuin voor de allerkleinsten. De locatie is bijzonder vanwege de groene omgeving en het gebruik van natuurlijke materialen. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met de oudercommissie.

Meer informatie over Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe is een Kinderopvang gelegen aan Lieven de Keylaan 2 in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe in Utrecht

Wil je weten wat Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ludens - Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Ludens – Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe

Bezoekers bekeken ook