Kinderdagverblijf Heremalerhof

Kinderdagverblijf Heremalerhof is een Kinderopvang gelegen aan Stichting Kindercentra Midden Nederland Kind & Co, Spruit en Bosch 1 in Harmelen.

Bij Kind & Co staat aandacht, liefdevolle zorg en ruimte om te ontdekken en te ontwikkelen centraal. Plezier is belangrijk en ieder kind mag zichzelf zijn. Kind & Co heeft meer dan 350 locaties in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland, waardoor er altijd wel een locatie in de buurt is. Kinderen krijgen alle ruimte, aandacht en uitdaging om zich optimaal te ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Er wordt gezorgd voor een divers en uitdagend activiteitenaanbod en liefdevolle opvang door medewerkers. Kind & Co streeft naar gezonde kinderopvang, zodat kinderen gezond kunnen opgroeien. Ouders zijn tevreden over Kind & Co en ervaren dat hun kinderen met plezier naar de opvang gaan.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Heremalerhof in Harmelen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Harmelen? Bij Kinderdagverblijf Heremalerhof kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Heremalerhof geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Heremalerhof is een Kinderopvang gelegen aan Stichting Kindercentra Midden Nederland Kind & Co, Spruit en Bosch 1 in Harmelen. Ideaal dus als je in de omgeving van Harmelen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Heremalerhof in Harmelen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Heremalerhof te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Heremalerhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Heremalerhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Heremalerhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Heremalerhof

Bezoekers bekeken ook