Opvang Het Speelhuis

Opvang Het Speelhuis is een Kinderopvang gelegen aan Kwartelstraat 10 in Beneden-Leeuwen.

Het Speelhuis is een gastouderopvang gevestigd in Beneden-Leeuwen. De eigenaar, Mariska Dost, heeft veel ervaring in het werken met kinderen en heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van kinderopvang. Ze heeft ook gewerkt in verschillende kinderdagverblijven en als gastouder. In haar eigen huis heeft ze haar gastouderbedrijf gestart, waar ze kinderen van 0 tot 4 jaar heeft opgevangen. Mariska hecht veel waarde aan rust, regelmaat en veiligheid en zorgt voor een huiselijke en gezellige omgeving waar kinderen zich thuis kunnen voelen. Ze hanteert een vast dagritme en heeft verschillende categorieën speelgoed om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De tarieven voor de opvang zijn €6,25 per uur en ouders kunnen mogelijk kinderopvangtoeslag aanvragen.

Meer informatie over Opvang Het Speelhuis in Beneden-Leeuwen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Beneden-Leeuwen? Bij Opvang Het Speelhuis kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Opvang Het Speelhuis geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Opvang Het Speelhuis is een Kinderopvang gelegen aan Kwartelstraat 10 in Beneden-Leeuwen. Ideaal dus als je in de omgeving van Beneden-Leeuwen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Opvang Het Speelhuis in Beneden-Leeuwen

Wil je weten wat Opvang Het Speelhuis te bieden heeft? Bekijk dan de website van Opvang Het Speelhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opvang Het Speelhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opvang Het Speelhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Opvang Het Speelhuis

Bezoekers bekeken ook