Kinderopvang Ekenrooi

Kinderopvang Ekenrooi is een Kinderopvangbureau gelegen aan Maximiliaanlaan 1 in Waalre.

Kindercentrum Ekenrooi is een kinderopvanglocatie met een gemiddelde beoordeling van 8,5 voor de kinderdagopvang, 9 voor de peuteropvang en 7 voor de buitenschoolse opvang. Het kindercentrum is gevestigd in een eigen vleugel van de Brede School Aalst, grenzend aan de bosrand. Er zijn 5 groepen, een speelhal en twee buitenruimtes. Er wordt veel aandacht besteed aan een veilige en huiselijke sfeer en kinderen worden uitgedaagd om op hun eigen ontwikkelingsniveau te spelen. Er is veel ruimte om te spelen en de natuur te ontdekken. Baby's krijgen speciale aandacht en er wordt gekeken naar het ritme van thuis. Er is ook ondersteuning en advies beschikbaar voor ouders. Dreumesen en peuters kunnen verschillende uitdagingen aangaan en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Vriendschap wordt gestimuleerd en kinderen leren van elkaar. Het kinderdagverblijf heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5. De openingstijden zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur voor de kinderdagopvang en van na schooltijd tot 19.00 uur voor de buitenschoolse opvang. Er is ook voorschoolse opvang beschikbaar. Het adres van de locatie is Maximiliaanlaan 1, 5583 XG Waalre.

Meer informatie over Kinderopvang Ekenrooi in Waalre

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Waalre? Bij Kinderopvang Ekenrooi kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Ekenrooi geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Ekenrooi is een Kinderopvang gelegen aan Maximiliaanlaan 1 in Waalre. Ideaal dus als je in de omgeving van Waalre je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Ekenrooi in Waalre

Wil je weten wat Kinderopvang Ekenrooi te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Ekenrooi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Ekenrooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Ekenrooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Ekenrooi

Bezoekers bekeken ook