Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever

Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever is een Naschoolse opvang gelegen aan Robbenoordstraat 11 in Den Oever.

In Den Oever bevindt zich een brede school waar kinderopvang, peuterschool en buitenschoolse opvang worden aangeboden. De kinderen hebben hier de mogelijkheid om zich in een veilige en stimulerende omgeving te ontwikkelen. De kinderopvang is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 07.00 tot 18.00 uur. De peuterschool is geopend van maandag tot en met donderdag, met uitzondering van schoolvakanties. De buitenschoolse opvang biedt opvang op maandag, dinsdag en donderdag, met voorschoolse opvang van 07.00 tot 08.30 uur en naschoolse opvang van 14.00 tot 18.00 uur. Voor opvang op woensdag en vrijdag kan er gebruik worden gemaakt van de locaties in Wieringerwerf of Hippolytushoef.

Meer informatie over Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever in Den Oever

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Oever? Bij Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever is een Kinderopvang gelegen aan Robbenoordstraat 11 in Den Oever. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Oever je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever in Den Oever

Wil je weten wat Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Naschoolse opvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever

Bezoekers bekeken ook