Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe

Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe is een Kinderopvang gelegen aan Leuvenstraat 5 in Rijen.

Kinderdagverblijf Skoebidoe is al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor kinderopvang in Rijen. Ze bieden gezelligheid, vertrouwen en liefdevolle aandacht voor kinderen. Kinderen kunnen buiten spelen, knutselen in het atelier en genieten van rustmomentjes. Het kinderdagverblijf is elke dag geopend van 07:30 tot 18:30. Naast kinderopvang bieden ze ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het team van Skoebidoe bestaat uit vertrouwde gezichten die zich elke dag inzetten om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het regiokantoor Midden-Brabant. Skoebidoe maakt deel uit van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe in Rijen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rijen? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe is een Kinderopvang gelegen aan Leuvenstraat 5 in Rijen. Ideaal dus als je in de omgeving van Rijen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe in Rijen

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Skoebidoe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Skoebidoe

Bezoekers bekeken ook