Kinderdagverblijf Oase

Kinderdagverblijf Oase is een Kleuterschool gelegen aan Minahassastraat 37 in Amsterdam.

Kinderdagverblijf Oase in Amsterdam-Oost biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen van 0 tot 7 jaar oud. Het gekwalificeerde en betrokken personeel stimuleert de ontwikkeling van de kinderen door middel van activiteiten. Het kinderdagverblijf werkt volgens een verantwoord beleid met betrekking tot de dagindeling en gezonde voeding. Ze maken gebruik van de Piramide-educatiemethode, die zorgt voor een optimale ontwikkeling van de kinderen. Nieuwe kinderen krijgen de tijd om te wennen en uit te rusten. Het ervaren personeel heeft een opleiding gevolgd om de Piramide-methode toe te passen en biedt daarmee extra uitdaging aan de kinderen. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Minahassastraat 37 in Amsterdam en is bereikbaar via telefoonnummer 020 - 885 44 95.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Oase in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf Oase kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Oase geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Oase is een Kinderopvang gelegen aan Minahassastraat 37 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Oase in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Oase te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Oase of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Oase? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Oase het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Oase

Bezoekers bekeken ook