Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard

Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard is een Kinderopvangbureau gelegen aan Deimoslaan 4 in Heerhugowaard.

Kinderdagverblijf Zowiezo in Heerhugowaard is gevestigd naast de Deimos sporthal en is nieuw in de stad. Het kinderdagverblijf heeft een knus en huiselijk gebouw. Ze zijn 5 dagen per week geopend van 06.30 tot 18.30 uur en de vaste breng- en haaltijden zijn tussen 06.30 en 09.00 uur. Tussen de middag kunnen kinderen tussen 11.30 en 12.00 uur gebracht worden, maar de tijden kunnen ook zelf bepaald worden in overleg met de leiding. Het kinderdagverblijf biedt de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen voordat je je kind inschrijft. De tarieven voor 2023 zijn €9,05 voor reguliere opvang en €11,47 voor flexibele opvang.

Meer informatie over Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard in Heerhugowaard

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heerhugowaard? Bij Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard is een Kinderopvang gelegen aan Deimoslaan 4 in Heerhugowaard. Ideaal dus als je in de omgeving van Heerhugowaard je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard in Heerhugowaard

Wil je weten wat Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zowiezo Kinderopvang Heerhugowaard

Bezoekers bekeken ook