Kibeo Moerplein

Kibeo Moerplein is een Kinderopvang gelegen aan Moerplein 8 in Yerseke.

Kibeo Moerplein Yerseke is een kinderopvang waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Er zijn binnen leuke speelhoeken en mogelijkheden tot knutselen. Er is ook een tuin waar kinderen samen met vriendjes kunnen spelen. Het is een populaire vestiging, dus het is belangrijk om op tijd in te schrijven. De startdatum en de dagen waarop opvang nodig is, bepalen wanneer het kind terecht kan op deze vestiging. In sommige situaties komt het kind op de aanmeldlijst en wordt er samen met de ouders naar de beste oplossing gezocht. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten op de groep.

Meer informatie over Kibeo Moerplein in Yerseke

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Yerseke? Bij Kibeo Moerplein kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Moerplein geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Moerplein is een Kinderopvang gelegen aan Moerplein 8 in Yerseke. Ideaal dus als je in de omgeving van Yerseke je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Moerplein in Yerseke

Wil je weten wat Kibeo Moerplein te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Moerplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Moerplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Moerplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Moerplein

Bezoekers bekeken ook