Kinderdagverblijf Billie B.V.

Kinderdagverblijf Billie B.V. is een Kinderdagopvang gelegen aan Westerpark 1-B in Amsterdam.

Kinderdagverblijf Billie is gevestigd in een monumentaal pand bij de ingang van het Amsterdamse Westerpark sinds 1991. Marije Leewens was de eigenaar en directeur van Billie en zij was verantwoordelijk voor het algemene beleid en de creatieve projecten in Billie Creatief. Het kinderdagverblijf is op 01-01-2020 overgenomen door Sanne Groen, die al sinds 2011 leidinggevende was in Billie. Sanne zorgt nu voor de optimale kwaliteit en ontwikkeling van het kinderdagverblijf. Willeke, een HBO opgeleide leidinggevende, helpt bij de dagelijkse leiding en coacht en begeleidt de PM-ers. Daarnaast heeft een assistent-leidinggevende twee dagen per week een 'kantoordag' waarin zij verantwoordelijk is voor de uitvoering en naleving van het beleid en het spelontwikkelingsprogramma. Billie biedt gedegen en veilige opvang met veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind, met extra aandacht voor creatieve ontwikkeling. De groepsruimtes zijn ruim opgezet en hebben diverse speelhoekjes. Het contactgegevens van Kinderdagverblijf Billie zijn: Westerpark 1-B, 1013 RR Amsterdam, telefoon: 020 6860705, e-mail: [email protected].

Meer informatie over Kinderdagverblijf Billie B.V. in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf Billie B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Billie B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Billie B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Westerpark 1-B in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Billie B.V. in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Billie B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Billie B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Billie B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Billie B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Billie B.V.

Bezoekers bekeken ook