Kinderopvang 't Hofje

Kinderopvang 't Hofje is een Kinderopvang gelegen aan Boterkampsteeg 28 in Tiel.

t Hofje is een kinderopvang in Tiel die dagopvang biedt voor kinderen van 0 tot 4 jaar, een peuter-speelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar en naschoolse opvang voor basisschoolkinderen. Ze zorgen ervoor dat zowel ouders als kinderen zich thuis voelen bij hen. Voordat je een bezoek brengt, kun je een virtuele rondleiding bekijken en een opname van het programma Holland van Boven bekijken. Ouders zijn erg tevreden over 't Hofje en benadrukken de fijne opvang en de stimulatie die hun kinderen daar ontvangen. De kinderopvang biedt ook een goede start voor baby's en heeft een passend vervolg voor dreumesen en peuters. Daarnaast bieden ze 't Peuterhofje aan, waar kinderen vanaf 2 jaar kunnen spelen en leren in een groepsomgeving. Ook bieden ze naschoolse opvang aan. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken voor een rondleiding en zich online inschrijven.

Meer informatie over Kinderopvang 't Hofje in Tiel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tiel? Bij Kinderopvang 't Hofje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang 't Hofje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang 't Hofje is een Kinderopvang gelegen aan Boterkampsteeg 28 in Tiel. Ideaal dus als je in de omgeving van Tiel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang 't Hofje in Tiel

Wil je weten wat Kinderopvang 't Hofje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang 't Hofje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang 't Hofje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang 't Hofje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang ’t Hofje

Bezoekers bekeken ook