Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD

Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Jacob van Ruysdaellaan 17 in Doorn.

Het Speelpaleis is een kleinschalig kinderdagverblijf dat gehuisvest is in Woonzorgcentrum Beatrix in Doorn. Er is plaats voor maximaal 12 kinderen tot 4 jaar. Het bijzondere aan Het Speelpaleis is dat jong en oud elkaar ontmoeten en regelmatig activiteiten samen doen. Daarnaast is er een ontdektuin waar de kinderen kunnen spelen en worden er volop beweeg- en muziekactiviteiten aangeboden. Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een rondleiding. Je kunt hier ook de netto kosten berekenen en je kind direct inschrijven. Het Speelpaleis is onderdeel van kinderopvang SKDD, dat erkende kinderopvang biedt in verschillende plaatsen in de regio.

Meer informatie over Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD in Doorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Doorn? Bij Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Jacob van Ruysdaellaan 17 in Doorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Doorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD in Doorn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf het Speelpaleis SKDD

Bezoekers bekeken ook