Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels

Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels is een Kinderdagopvang gelegen aan Prinsenstraat 1 in s Gravenmoer.

Kinderopvang De Toverdroom is een organisatie met 6 kleinschalige opvanglocaties in Dongen, 's Gravenmoer en Raamsdonk. Ze bieden kinderdagopvang, peuter(dag)opvang, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang. De organisatie stelt kinderen in staat om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige en gezonde omgeving, waarbij ze motorische, cognitieve, creatieve en sociale vaardigheden leren. Ze respecteren de eigenheid van elk kind en werken nauw samen met basisscholen om de ontwikkeling van het kind te bespreken. Door hun kleinschaligheid kunnen ze klantgericht werken en flexibel inspelen op vragen en ideeën. Bij vragen kunnen ouders contact opnemen met Chantal Verhoeven, directeur van Kinderopvang De Toverdroom.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels in s Gravenmoer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s Gravenmoer? Bij Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels is een Kinderopvang gelegen aan Prinsenstraat 1 in s Gravenmoer. Ideaal dus als je in de omgeving van s Gravenmoer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels in s Gravenmoer

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bengels

Bezoekers bekeken ook