Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus

Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus is een Kinderopvang gelegen aan Meester P.J. Troelstraweg 147A in Leeuwarden.

De Kleine Reus is een kinderdagverblijf gevestigd in Leeuwarden. Ze bieden persoonlijke opvang aan kinderen waarbij ingespeeld wordt op hun individuele ontwikkeling en behoeften. Het kinderdagverblijf heeft een christelijke visie waarin liefde en vertrouwen centraal staan. Ook wordt er aandacht besteed aan het omzien naar elkaar en respect hebben voor anderen. De Kleine Reus heeft twee verticale groepen, zodat kinderen van verschillende leeftijden gestimuleerd worden om rekening met elkaar te houden. Het idee achter de naam van het kinderdagverblijf is dat kinderen, ondanks dat ze klein zijn, reusachtig zijn in hun denken, doen en laten. Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een rondleiding of schrijf je kind direct in!

Meer informatie over Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus in Leeuwarden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leeuwarden? Bij Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus is een Kinderopvang gelegen aan Meester P.J. Troelstraweg 147A in Leeuwarden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leeuwarden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus in Leeuwarden

Wil je weten wat Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus te bieden heeft? Bekijk dan de website van Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Chr. Kinderdagverblijf de Kleine Reus

Bezoekers bekeken ook