Kinderdagverblijf 't Schansje

Kinderdagverblijf 't Schansje is een Kleuterschool gelegen aan Krangstraat 6 in Zaltbommel.

Op de website van Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang 't Schansje wordt er gezocht naar pedagogisch medewerkers voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf bestaat sinds januari 2004 en is gevestigd op de huidige locatie aan de Krangstraat sinds 2012. In 2015 is ook de buitenschoolse opvang toegevoegd aan 't Schansje. De locatie is gelegen in een landelijke omgeving en biedt ruimte aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar om te spelen en ontdekken. Het kinderdagverblijf heeft 3 leefruimtes die veilig zijn ingericht en er is aandacht voor rust, reinheid en regelmaat. De kinderen kunnen ook de omgeving verkennen en spelen met tractors, fietsen, in de zandbak en op speeltoestellen. Daarnaast hebben ze uitzicht op weilanden, een eendenvijver en dieren. De buitenschoolse opvang haalt kinderen op bij verschillende scholen in de Bommelerwaard en heeft een grote binnenruimte met speelhoeken. Ook buiten is er ruimte om te spelen en de dieren te verzorgen. Op de website is meer informatie te vinden over het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Schansje in Zaltbommel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zaltbommel? Bij Kinderdagverblijf 't Schansje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Schansje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Schansje is een Kinderopvang gelegen aan Krangstraat 6 in Zaltbommel. Ideaal dus als je in de omgeving van Zaltbommel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Schansje in Zaltbommel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Schansje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Schansje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Schansje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Schansje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Schansje

Bezoekers bekeken ook