BOKS Buitenschoolse Opvang KidS

BOKS Buitenschoolse Opvang KidS is een Naschoolse opvang gelegen aan 4 Kaya Rex in Kralendijk.

Bij Boks, Buitenschoolse Opvang KidS op Bonaire, is er altijd plek voor nieuwe kinderen. Ze bieden opvang aan die goed aansluit op het denken, doen, voelen en zijn van de kinderen, ouders en medewerkers. Rust, ruimte, respect, kwaliteit, professionaliteit en individuele aandacht staan centraal bij Boks. Ze bieden een vertrouwde en uitdagende omgeving waarbinnen kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Boks draagt bij aan de toekomstige maatschappij door goede opvang te bieden en respect voor de wereld om ons heen te stimuleren. Ze leren kinderen bewust omgaan met voeding, natuur en duurzaamheid. De leidsters zorgen ervoor dat de kinderen zich thuis voelen in een veilige en leuke omgeving waar van alles te doen is.

Meer informatie over BOKS Buitenschoolse Opvang KidS in Kralendijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kralendijk? Bij BOKS Buitenschoolse Opvang KidS kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij BOKS Buitenschoolse Opvang KidS geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

BOKS Buitenschoolse Opvang KidS is een Kinderopvang gelegen aan 4 Kaya Rex in Kralendijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Kralendijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

BOKS Buitenschoolse Opvang KidS in Kralendijk

Wil je weten wat BOKS Buitenschoolse Opvang KidS te bieden heeft? Bekijk dan de website van BOKS Buitenschoolse Opvang KidS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BOKS Buitenschoolse Opvang KidS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BOKS Buitenschoolse Opvang KidS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Naschoolse opvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. BOKS Buitenschoolse Opvang KidS

Bezoekers bekeken ook