Kinderdagverblijf De Klimop

Kinderdagverblijf De Klimop is een Kinderopvang gelegen aan Meester Treubstraat 3 in Ridderkerk.

Kinderdagverblijf De Klimop is gevestigd op het terrein van basisschool De Klimop in Ridderkerk. Ze bieden volledige opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar, inclusief peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. De groepsruimte van het kinderdagverblijf is ruim en licht, met verschillende speelhoekjes. Buiten is er een mooie speelplaats waar kinderen kunnen spelen. Het team zorgt voor een gevarieerd spelaanbod en stimuleert de ontwikkeling van de kinderen. Gezonde voeding is belangrijk voor hen, waarbij ze gezonde snacks en biologische thee aanbieden. Er is ook aandacht voor rust en ritme, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele behoeften van elk kind. Het kinderdagverblijf heeft één groep met maximaal zestien kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Verlengde opvang is mogelijk van 7:00 uur tot 18:30 uur. Contactgegevens en andere praktische informatie zijn te vinden op de website van Kinderopvang SKR.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Klimop in Ridderkerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ridderkerk? Bij Kinderdagverblijf De Klimop kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Klimop geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Klimop is een Kinderopvang gelegen aan Meester Treubstraat 3 in Ridderkerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Ridderkerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Klimop in Ridderkerk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Klimop te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Klimop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Klimop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Klimop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Klimop

Bezoekers bekeken ook