It Roekeltsje

It Roekeltsje is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 2 in Warten.

It Roekeltsje is een kleinschalig kinderdagverblijf in Warten, Friesland. Ze bieden opvang aan maximaal 16 kinderen van 0 tot 4 jaar en 20 kinderen van 4 tot 12 jaar. Op maandag, woensdag en vrijdag ochtenden hebben ze een speciale peuter speelleergroep voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf onderscheidt zich door zijn kleinschaligheid en flexibiliteit. De kinderen worden opgevangen in een huiselijke omgeving in een voormalig schoolgebouw met veel ruimte. Buitenspelen is belangrijk en ze hebben een groot natuurlijk speelterrein. It Roekeltsje is een tweetalig kinderdagverblijf dat het één leidster, één taal principe hanteert.

Meer informatie over It Roekeltsje in Warten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Warten? Bij It Roekeltsje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij It Roekeltsje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

It Roekeltsje is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 2 in Warten. Ideaal dus als je in de omgeving van Warten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

It Roekeltsje in Warten

Wil je weten wat It Roekeltsje te bieden heeft? Bekijk dan de website van It Roekeltsje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij It Roekeltsje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je It Roekeltsje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. It Roekeltsje

Bezoekers bekeken ook