Elorah Kruiningen

Elorah Kruiningen is een Kinderopvang gelegen aan Marconistraat 16 in Kruiningen.

Elorah Kruiningen is een peutergroep waar kinderen in Kruiningen hun talenten ontdekken op basis van de Bijbel. De pedagogisch medewerkers hebben een christelijk reformatorische achtergrond en leren de kinderen eerbied voor God en dankbaarheid en naastenliefde. De groei van de kinderen wordt gestimuleerd op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Ouders worden actief betrokken bij de ontwikkeling van het kind. De peutergroep werkt samen met de Dr. A. Comrieschool voor een doorlopende leerlijn. Het is belangrijk om op tijd in te schrijven, omdat de vestiging erg gewild is.

Meer informatie over Elorah Kruiningen in Kruiningen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kruiningen? Bij Elorah Kruiningen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Elorah Kruiningen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Elorah Kruiningen is een Kinderopvang gelegen aan Marconistraat 16 in Kruiningen. Ideaal dus als je in de omgeving van Kruiningen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Elorah Kruiningen in Kruiningen

Wil je weten wat Elorah Kruiningen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Elorah Kruiningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elorah Kruiningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elorah Kruiningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Elorah Kruiningen

Bezoekers bekeken ook