Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Uddelerschans 15 in Nieuwegein.

Kinderdagverblijf Waterwereld is gevestigd in Nieuwegein-Zuid in de wijk Fokkesteeg. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen, één voor kinderen van 0 tot 3 jaar en één voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn verschillende hoeken ingericht in de groepsruimtes, zoals poppenhoeken, leeshoeken en bouwhoeken. Het kinderdagverblijf beschikt ook over een tuin waar kinderen kunnen fietsen en zandkastelen kunnen bouwen. Er wordt gewerkt met de Uk & Puk methode en er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen. Er zijn ook diverse activiteiten en thema's waar de kinderen aan deelnemen. Het kinderdagverblijf is gunstig gelegen en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast zijn er nog andere informatie en contactgegevens vermeld in de tekst.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co) in Nieuwegein

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwegein? Bij Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Uddelerschans 15 in Nieuwegein. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwegein je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co) in Nieuwegein

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Waterwereld (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook