Kinderdagverblijf De Liefste

Kinderdagverblijf De Liefste is een Kinderopvang gelegen aan Richard Wagnerstraat 32 in Amsterdam.

Dit is een samenvatting van de tekst: Op de website van kinderdagverblijf De Liefste is er momenteel een wachtlijst voor alle groepen. Voor de babygroep is er zelfs een wachtlijst tot mei 2024. Het kinderdagverblijf in Amsterdam Oud-Zuid heeft ruime openingstijden en is het hele jaar geopend. Ze hebben een ruime buitenruimte, ervaren personeel en veel aandacht voor de individuele behoeften van kinderen. Daarnaast zijn er voldoende parkeermogelijkheden en is het kinderdagverblijf goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelweg. Er zijn verschillende faciliteiten zoals vloerverwarming, ventilatiesystemen, camera bewaking en airconditioning op alle groepen. Ook wordt er verse warme maaltijden bereid door een professionele kok. Het kinderdagverblijf nodigt geïnteresseerden uit om langs te komen en contact op te nemen voor meer informatie.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Liefste in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf De Liefste kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Liefste geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Liefste is een Kinderopvang gelegen aan Richard Wagnerstraat 32 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Liefste in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Liefste te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Liefste of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Liefste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Liefste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Liefste

Bezoekers bekeken ook