Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Heemraadsweide 1-3 in Nieuwegein.

Het kinderdagverblijf Batau is gevestigd in de wijk Batau Noord in Nieuwegein en maakt deel uit van Kindcentrum Batau. Het biedt opvang voor kinderen van 0-13 jaar en werkt nauw samen met de Veldrakkerschool. Het gebouw is eigentijds en multifunctioneel, met aparte ingangen voor ouders. Het kinderdagverblijf heeft één verticale groep, één babygroep en één peutergroep. Er is een eigen keuken, toilettenblok, slaapkamers en een afgescheiden tuin. De kinderen werken met het educatieve programma Puk & Co en hebben keuze uit verschillende activiteiten. Het kinderdagverblijf heeft ook online inschrijvingen, tarieven, veelgestelde vragen en een kennismakingsboekje. Ouders zijn tevreden over de professionaliteit en zorgzaamheid van Kind & Co. Het kinderdagverblijf heeft een pedagogisch beleid, werkplan en wordt jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Er is ook een oudercommissie. Het adres is Heemraadsweide 1-3, Nieuwegein.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co) in Nieuwegein

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwegein? Bij Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Heemraadsweide 1-3 in Nieuwegein. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwegein je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co) in Nieuwegein

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Batau (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook