Trema Kinderopvang Lipsplantsoen

Trema Kinderopvang Lipsplantsoen is een Kinderopvang gelegen aan Pastoor Lipsplantsoen 8 in Hank.

Trema kinderopvang biedt kinderdagopvang, voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang aan voor kinderen vanaf tien weken oud tot en met het einde van hun basisschoolperiode. Ze zijn gevestigd in gemeente Altena en Geertruidenberg. Vanaf 2022 biedt Trema Welzijn geen jongerenwerk meer aan in deze gemeenten, deze diensten zijn overgenomen door de gemeente en Surplus. Vanaf 1 juli 2023 biedt Trema Welzijn ook geen welzijnswerk, praktische ondersteuning, maatschappelijk werk, servicepunt vrijwilligers en informele zorg meer aan in deze gemeenten. Deze diensten zijn overgenomen door Surplus Welzijn. Voor meer informatie over de juiste instanties kunt u terecht op de website.

Meer informatie over Trema Kinderopvang Lipsplantsoen in Hank

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hank? Bij Trema Kinderopvang Lipsplantsoen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Trema Kinderopvang Lipsplantsoen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Trema Kinderopvang Lipsplantsoen is een Kinderopvang gelegen aan Pastoor Lipsplantsoen 8 in Hank. Ideaal dus als je in de omgeving van Hank je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Trema Kinderopvang Lipsplantsoen in Hank

Wil je weten wat Trema Kinderopvang Lipsplantsoen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Trema Kinderopvang Lipsplantsoen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trema Kinderopvang Lipsplantsoen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trema Kinderopvang Lipsplantsoen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Trema Kinderopvang Lipsplantsoen

Bezoekers bekeken ook