Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche

Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche is een Kinderopvang gelegen aan Gasthuisring 58 in Tilburg.

Kindercrèche Spoorzone is een kinderdagverblijf gelegen in het centrum van Tilburg. Het kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond van een woon- en zorgcomplex en is ideaal gelegen voor ouders die in het centrum of in de wijken aan de Noordkant van het station wonen/werken. Op de crèche worden activiteiten georganiseerd waarbij de kinderen samen met de opa's en oma's van het naastgelegen woonzorgcentrum koken en eten. Het kinderdagverblijf hecht veel belang aan familie en buurtverbindingen, en organiseert regelmatig bezoeken aan de buren en uitstapjes in de buurt. In de groep spelen kindjes van alle leeftijden samen, waarbij de oudere kindjes zich ontfermen over de kleintjes. De medewerkers van het kinderdagverblijf kennen elkaar en de ouders en kinderen goed, wat zorgt voor een fijne sfeer. Het kinderdagverblijf zorgt ervoor dat ze op gelijke hoogte met de kindjes zijn door vaak op de grond te zitten en te liggen. De openingstijden van het kinderdagverblijf zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 19.00 uur. Het kinderdagverblijf scoort gemiddeld een 8,3 in beoordelingen van ouders.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche is een Kinderopvang gelegen aan Gasthuisring 58 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche in Tilburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Spoorzone - Kindercrèche het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Spoorzone – Kindercrèche

Bezoekers bekeken ook