PSZ De Boevenhoeve

PSZ De Boevenhoeve is een Peuterspeelzalen gelegen aan Nieuweweg 17 in Anna Paulowna.

Peuterschool Spoorbuurt is gevestigd in IKC Spoorbuurt in Anna Paulowna. Na de renovatie heeft de Boevenhoeve haar intrek genomen in een nieuwe groep met een uitnodigende inrichting. De peuters en kleuters kunnen elkaar ontmoeten op het gedeelde speelplein binnen en buiten. De samenwerking met de onderbouwcollega's wordt intensiever om een eenheid in aanbod van thema's en een soepele overgang van peuterschool naar kleuterklas te creëren. Bij de Boevenhoeve wordt gewerkt met het VVE programma Uk en Puk. Het team van pedagogisch medewerkers en vrijwilligers staat klaar om de kinderen een leerzame en gezellige ochtend te bieden.

Meer informatie over PSZ De Boevenhoeve in Anna Paulowna

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Anna Paulowna? Bij PSZ De Boevenhoeve kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij PSZ De Boevenhoeve geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

PSZ De Boevenhoeve is een Kinderopvang gelegen aan Nieuweweg 17 in Anna Paulowna. Ideaal dus als je in de omgeving van Anna Paulowna je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

PSZ De Boevenhoeve in Anna Paulowna

Wil je weten wat PSZ De Boevenhoeve te bieden heeft? Bekijk dan de website van PSZ De Boevenhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PSZ De Boevenhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PSZ De Boevenhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Peuterspeelzalen op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. PSZ De Boevenhoeve

Bezoekers bekeken ook