Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan

Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan is een Kleuterschool gelegen aan Donkerelaan 66 in Bloemendaal.

Les Petits biedt kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar in verticale groepen. Dit betekent dat kinderen van verschillende leeftijden samen in één groep zitten, zodat ze kunnen aansluiten bij kinderen in dezelfde ontwikkelingsfase of met dezelfde interesses. Op alle peuteropvanglocaties wordt Voorschoolse Educatie aangeboden met het VE programma van Uk en Puk. Daarnaast stimuleert Les Petits de ontwikkeling van kinderen door middel van speelse activiteiten. Ze werken samen met ouders, scholen en andere zorgprofessionals om ervoor te zorgen dat elk kind zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen. Les Petits biedt ook workshops aan waar kinderen kunnen ontdekken welke sporten of hobby's ze leuk vinden. Daarnaast bieden ze sportlessen en cursussen aan voor pedagogisch medewerkers. Les Petits heeft verschillende vestigingen in de regio Haarlem en omgeving.

Meer informatie over Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan in Bloemendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bloemendaal? Bij Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan is een Kinderopvang gelegen aan Donkerelaan 66 in Bloemendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Bloemendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan in Bloemendaal

Wil je weten wat Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan te bieden heeft? Bekijk dan de website van Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Les Petits- Kinderdagverblijf Donkerelaan

Bezoekers bekeken ook