Kober kindcentrum Bremerpoort

Kober kindcentrum Bremerpoort is een Kinderopvang gelegen aan Bernardusstraat 15 in Ulicoten.

Bij Kinderdagverblijf Bremerpoort in Ulicoten kunnen kinderen van baby tot tiener terecht. De locatie biedt een doorgaande leerlijn, waarbij er veel aandacht is voor een goede overdracht naar de kleuterklas. Er worden verschillende thema's gebruikt om op een speelse manier de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Daarnaast is er de mogelijkheid voor kinderen om aan het eind van de dag een warme maaltijd te eten. De locatie is kleinschalig en er is veel ruimte voor creativiteit. Ouders worden dagelijks op de hoogte gehouden via de Ouderapp. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kindcentrum Bremerpoort in Ulicoten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ulicoten? Bij Kober kindcentrum Bremerpoort kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kindcentrum Bremerpoort geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kindcentrum Bremerpoort is een Kinderopvang gelegen aan Bernardusstraat 15 in Ulicoten. Ideaal dus als je in de omgeving van Ulicoten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kindcentrum Bremerpoort in Ulicoten

Wil je weten wat Kober kindcentrum Bremerpoort te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kindcentrum Bremerpoort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kindcentrum Bremerpoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kindcentrum Bremerpoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kindcentrum Bremerpoort

Bezoekers bekeken ook