Kinderopvang Het Paleisje Maasterras

Kinderopvang Het Paleisje Maasterras is een Kinderopvang gelegen aan Hongerlandsedijk 1104 in Spijkenisse.

Het Paleisje is een kinderopvangorganisatie met verschillende locaties in de buurt. Ze bieden kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en een peuter speel academie aan. Bij Het Paleisje staat de ontwikkeling van ieder kind centraal en wordt er respect getoond voor de eigenheid van ieder kind en gezin. Het personeel bestaat uit ervaren en gediplomeerde pedagogisch medewerkers die zorgen voor de beste zorg en inspelen op de specifieke wensen en behoeften van zowel ouders als kinderen. Het Paleisje heeft alles in huis om de voeding en verzorging van kinderen optimaal te realiseren. Ze bieden ook een eigen app aan om informatie over de opvang van uw kind op te vragen en te delen. Voor meer informatie, inschrijvingen of het plannen van een rondleiding kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website.

Meer informatie over Kinderopvang Het Paleisje Maasterras in Spijkenisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Spijkenisse? Bij Kinderopvang Het Paleisje Maasterras kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Het Paleisje Maasterras geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Het Paleisje Maasterras is een Kinderopvang gelegen aan Hongerlandsedijk 1104 in Spijkenisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Spijkenisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Het Paleisje Maasterras in Spijkenisse

Wil je weten wat Kinderopvang Het Paleisje Maasterras te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Het Paleisje Maasterras of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Het Paleisje Maasterras? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Het Paleisje Maasterras het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Het Paleisje Maasterras

Bezoekers bekeken ook