Kinderopvang de Boshoeve

Kinderopvang de Boshoeve is een Kinderopvang gelegen aan Bosstraat 28 in Nieuw-Vennep.

Kinderopvang de Boshoeve is een kinderdagverblijf dat elk kind in liefde wil opvangen en omringen. Ze willen dat alle kinderen echt kind kunnen zijn en samen opgroeien en opbloeien. De Boshoeve heeft ook een klein "zusje", het Boshuisje, dat dezelfde visie en werkwijze heeft. Naast reguliere opvang biedt de Boshoeve ook verpleegkundige opvang voor kinderen met een medische zorgvraag. Kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand zijn ook welkom. Het doel is om een zorgvuldig afgestemde opvang te bieden en te zorgen voor sociale integratie. De Boshoeve wil kinderen laten genieten van alle ervaringen in de opvang en biedt een natuurlijke en zuivere omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen. Er is genoeg ruimte voor buitenspelen, dieren en een moestuin, en de kinderen kunnen zelfs genieten van aardbeien uit eigen tuin.

Meer informatie over Kinderopvang de Boshoeve in Nieuw-Vennep

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuw-Vennep? Bij Kinderopvang de Boshoeve kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang de Boshoeve geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang de Boshoeve is een Kinderopvang gelegen aan Bosstraat 28 in Nieuw-Vennep. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuw-Vennep je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang de Boshoeve in Nieuw-Vennep

Wil je weten wat Kinderopvang de Boshoeve te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang de Boshoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang de Boshoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang de Boshoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang de Boshoeve

Bezoekers bekeken ook