Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V.

Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Hendrick de Keyserweg 6 in Delft.

t Knuffeltje is een kinderdagverblijf en naschoolse opvang in Delft, dat al meer dan 20 jaar bestaat. Ze hebben een zeer ervaren en toegewijd team van zorgprofessionals die zorgen voor kinderen van nul tot 13 jaar. Het kinderdagverblijf heeft aparte horizontale groepen, waarbij baby's een aparte groep hebben om vrij te bewegen en te verkennen. Peuters kunnen spelen met leeftijdsgenoten en leren interactie met elkaar. Er zijn ruime kamers met verschillende interessegebieden waar kinderen vrij kunnen kiezen waar en met wie ze willen spelen. Het kinderdagverblijf biedt ook een veilige wereld waarin kinderen kunnen spelen en leren, met boeken, liedjes en veel aandacht voor hun vocalisaties en woorden. Ze bieden ook flexibele opvangcontracten en hebben een privé-speeltuin. Daarnaast bieden ze motorische ontwikkeling en peutergym, pedagogische projecten en activiteiten, en muzieklessen van een erkende muziekdocent. Voor ouders die een baby verwachten, biedt 't Knuffeltje ook opvang die bij hen en hun kind past.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V. in Delft

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Delft? Bij Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Hendrick de Keyserweg 6 in Delft. Ideaal dus als je in de omgeving van Delft je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V. in Delft

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Knuffeltje B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Knuffeltje B.V.

Bezoekers bekeken ook