Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Troelstrastraat 58A in Maarssen.

Kinderdagverblijf Plons is een gezellig kinderdagverblijf gevestigd op Troelstrastraat 58A in Maarssen. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen voor kinderen van 0-4 jaar. De locatie is tijdelijk en zal verhuizen naar het nieuwbouwproject Kindcentrum Harmonieplein. Kinderdagverblijf Plons biedt een warme en gezellige omgeving waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Er zijn verschillende uitdagingen zoals knutselmaterialen, poppenhoeken en spel- en ontwikkelingsmateriaal. Buiten is er een afgeschermd buitenterrein met een zandbak en waterbaan. Eind juni verhuist het kinderdagverblijf naar een nieuwe locatie aan de Bolensteinseweg 12.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co) in Maarssen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maarssen? Bij Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Troelstrastraat 58A in Maarssen. Ideaal dus als je in de omgeving van Maarssen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co) in Maarssen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Plons (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook