Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis

Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis is een Kinderopvang gelegen aan Iepenlaan 22 in Nijkerk.

KDV Het Kabouterhuis is een kinderdagverblijf met één verticale groep van maximaal 14 kinderen, waar kinderen van 0 tot 4 jaar worden opgevangen in een huiselijke omgeving. Het team bestaat uit vaste, gediplomeerde leidsters en de ruimtes zijn gezellig en sfeervol ingericht. Het kind staat centraal bij Het Kabouterhuis en de ontwikkeling van elk kind wordt gestimuleerd op basis van hun eigen tempo en aanleg. Daarnaast leren de kinderen bij Het Kabouterhuis omgaan met anderen en respect te hebben voor elkaar. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen om een keer te komen kijken.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis in Nijkerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nijkerk? Bij Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis is een Kinderopvang gelegen aan Iepenlaan 22 in Nijkerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Nijkerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis in Nijkerk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis

Bezoekers bekeken ook