Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW)

Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Zuidsingel 17 in Middelburg.

Het ABS-gebouw in Middelburg biedt kinderopvang, peutergroep en buitenschoolse opvang. De locatie is onderdeel van Kindcentrum ABS, waar ook een basisschool bij hoort. Het kinderdagverblijf heeft een rustige ruimte voor baby's en peuters kunnen binnen en buiten spelen. Het peutergroep werkt samen met de school en thema's worden aangepast aan de ruimte. De zintuigen worden geprikkeld. Er is de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen voor meer informatie. Praktische informatie zoals contactgegevens, openingstijden, parkeren, GGD-rapportage en pedagogisch werkplan zijn beschikbaar.

Meer informatie over Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW) in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Zuidsingel 17 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW) in Middelburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf, Peutergroep ABS en BSO Totempaal (KOW)

Bezoekers bekeken ook