Kinderdagverblijf Ieni Mini

Kinderdagverblijf Ieni Mini is een Kleuterschool gelegen aan Bijdorplaan 321 in Zoetermeer.

Ieni Mini is een klein kinderdagverblijf in Zoetermeer, dichtbij het centrum. Het kinderdagverblijf heeft 4 groepen en bevindt zich tussen het Stadshart en de Dorpsstraat. Ieni Mini heeft een groot buitenspeelplein en biedt dagelijkse activiteiten zoals voorlezen, zingen en knutselen. Ze organiseren ook uitstapjes en gaan maandelijks langs bij een verzorgingstehuis. Het kinderdagverblijf bestaat sinds 1989 en sommige ouders die er vroeger zelf opvang hebben gehad, brengen nu hun eigen kinderen naar Ieni Mini. Er zijn ook medewerkers die al meer dan 25 jaar bij het kinderdagverblijf werken. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met de klantenservice.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Ieni Mini in Zoetermeer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zoetermeer? Bij Kinderdagverblijf Ieni Mini kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Ieni Mini geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Ieni Mini is een Kinderopvang gelegen aan Bijdorplaan 321 in Zoetermeer. Ideaal dus als je in de omgeving van Zoetermeer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Ieni Mini in Zoetermeer

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Ieni Mini te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Ieni Mini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Ieni Mini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Ieni Mini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Ieni Mini

Bezoekers bekeken ook