Kinderdagverblijf Bambi Volendam

Kinderdagverblijf Bambi Volendam is een Kinderopvang gelegen aan Julianaweg 95 in Volendam.

De kinderen van de peutergroep zijn deze week begonnen met het thema verkeer. Er is een themakist beschikbaar met materialen over verkeer. Het thema begint met boekjes voorlezen en een groepsgesprek over verkeer. Daarna oefenen de kinderen op het plein met een getekend zebrapad en een stopbord. Vervolgens gaan ze naar de Julianaweg om te oefenen met een echt stoplicht en een zebrapad. Terug in Bambi wordt er geknutseld met knutselmateriaal over verkeer. Op donderdag 5 juni wordt het thema afgesloten met een ouderavond.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bambi Volendam in Volendam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Volendam? Bij Kinderdagverblijf Bambi Volendam kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bambi Volendam geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bambi Volendam is een Kinderopvang gelegen aan Julianaweg 95 in Volendam. Ideaal dus als je in de omgeving van Volendam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bambi Volendam in Volendam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bambi Volendam te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bambi Volendam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bambi Volendam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bambi Volendam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bambi Volendam

Bezoekers bekeken ook