Kibeo De Klimop

Kibeo De Klimop is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwe Schoolstraat 4-6 in Dreischor.

Kibeo De Klimop in Dreischor is een kinderopvang waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Er zijn leuke speelhoeken en kinderen kunnen binnen knutselen, wat goed is voor de fijne motoriek. Buiten kunnen kinderen samen met vriendjes spelen in de tuin. Bij Kibeo is elke dag anders en ze nodigen ouders uit om een afspraak te maken voor een rondleiding. Deze vestiging is erg gewild, dus het is belangrijk om op tijd in te schrijven. In sommige gevallen komt het kind op de aanmeldlijst en wordt er samen met de ouders naar een oplossing gezocht. De openingstijden kunnen variëren, dus het is raadzaam om het reglement te raadplegen. Op de sociale media van Kibeo worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst van de activiteiten die ze doen.

Meer informatie over Kibeo De Klimop in Dreischor

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dreischor? Bij Kibeo De Klimop kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo De Klimop geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo De Klimop is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwe Schoolstraat 4-6 in Dreischor. Ideaal dus als je in de omgeving van Dreischor je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo De Klimop in Dreischor

Wil je weten wat Kibeo De Klimop te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo De Klimop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo De Klimop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo De Klimop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo De Klimop

Bezoekers bekeken ook