Kibeo Den Duin

Kibeo Den Duin is een Kinderopvang gelegen aan Fazantenlaan 42 in Made.

Kibeo Den Duin Made is een kinderdagverblijf waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Ze kunnen buiten spelen in de tuin en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Het kinderdagverblijf is erg populair, dus het is belangrijk om op tijd in te schrijven. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden, dus het is belangrijk om het reglement te raadplegen. Op de website worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst van de activiteiten die ze doen.

Meer informatie over Kibeo Den Duin in Made

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Made? Bij Kibeo Den Duin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Den Duin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Den Duin is een Kinderopvang gelegen aan Fazantenlaan 42 in Made. Ideaal dus als je in de omgeving van Made je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Den Duin in Made

Wil je weten wat Kibeo Den Duin te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Den Duin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Den Duin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Den Duin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Den Duin

Bezoekers bekeken ook