Het Koeienboetje

Het Koeienboetje is een Kinderdagopvang gelegen aan Schagerweg 25 in Middenmeer.

Het Koeienboetje is een kinderopvang op een boerderij, gelegen aan de Schagerweg 25 buiten Middenmeer. Ze bieden ontwikkelingsmogelijkheden aangepast aan het tempo van kinderen van 10 weken tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur, behalve op nationale feestdagen en de week tussen kerst en oud en nieuw. Er is plaats voor 22 kinderen per dag, verdeeld over twee leeftijdsgroepen. Het kinderdagverblijf biedt veel mogelijkheden voor kinderen om te ontdekken en te ervaren, met dieren en ruimte om buiten te zijn. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen of mailen naar Het Koeienboetje.

Meer informatie over Het Koeienboetje in Middenmeer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middenmeer? Bij Het Koeienboetje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Het Koeienboetje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Het Koeienboetje is een Kinderopvang gelegen aan Schagerweg 25 in Middenmeer. Ideaal dus als je in de omgeving van Middenmeer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Het Koeienboetje in Middenmeer

Wil je weten wat Het Koeienboetje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Het Koeienboetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Koeienboetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Koeienboetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Het Koeienboetje

Bezoekers bekeken ook