Crèche Duimelijntje

Crèche Duimelijntje is een Kinderopvang gelegen aan Frans Halsstraat 2 in Lisse.

Duimelijntje kinderdagverblijf in Lisse zal op bepaalde data in december 2023 en januari 2024 gesloten zijn. Vanaf 1 september 2023 zal Duimelijntje worden overgenomen door Cheeky's, een ander kleinschalig kinderdagverblijf. Duimelijntje hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en heeft een team van 11 ervaren leidsters. Op de website van Duimelijntje vind je meer informatie over de werkwijze en kun je je direct inschrijven. Voor vragen kun je contact opnemen via e-mail of de contactgegevens op de website.

Meer informatie over Crèche Duimelijntje in Lisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lisse? Bij Crèche Duimelijntje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Crèche Duimelijntje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Crèche Duimelijntje is een Kinderopvang gelegen aan Frans Halsstraat 2 in Lisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Lisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Crèche Duimelijntje in Lisse

Wil je weten wat Crèche Duimelijntje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Crèche Duimelijntje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crèche Duimelijntje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crèche Duimelijntje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Crèche Duimelijntje

Bezoekers bekeken ook