BLOS Overijssellaan

BLOS Overijssellaan is een Kinderopvang gelegen aan Overijssellaan 197 in Heemstede.

BLOS kinderopvang biedt kinderopvang op verschillende locaties in Nederland. Ze streven ernaar om meer te bieden dan alleen 'opvang' en willen een veilige en fijne omgeving creëren waarin kinderen kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen. BLOS kinderopvang prikkelt, stimuleert en daagt kinderen uit en werkt samen met ouders aan de opvoeding en begeleiding van hun kinderen. Daarnaast organiseren ze verschillende activiteiten om de zintuiglijke en motorische ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Ze hebben pedagogisch coaches die een belangrijke rol spelen bij de uitvoering van het pedagogisch beleid. BLOS kinderopvang hecht ook veel waarde aan beweging en gezonde voeding en organiseert daarom de Nationale Beweeg Dag. Ouders zijn over het algemeen tevreden over BLOS kinderopvang en waarderen de betrokkenheid en kwaliteit van de medewerkers. Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingevuld en ook zijn er mogelijkheden voor rondleidingen.

Meer informatie over BLOS Overijssellaan in Heemstede

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heemstede? Bij BLOS Overijssellaan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij BLOS Overijssellaan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

BLOS Overijssellaan is een Kinderopvang gelegen aan Overijssellaan 197 in Heemstede. Ideaal dus als je in de omgeving van Heemstede je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

BLOS Overijssellaan in Heemstede

Wil je weten wat BLOS Overijssellaan te bieden heeft? Bekijk dan de website van BLOS Overijssellaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BLOS Overijssellaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BLOS Overijssellaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. BLOS Overijssellaan

Bezoekers bekeken ook