Chapeau Kinderwerk

Chapeau Kinderwerk is een Kinderopvang gelegen aan Netstraat 1 in Enspijk.

Chapeau Kinderwerk B.V. is een kleinschalige kinderopvang met vestigingen in de Gemeente West Betuwe. Ze bieden dagopvang en buitenschoolse opvang aan die aansluit bij de wensen van de ouders. De kinderopvang heeft een huiselijke sfeer en legt de nadruk op positieve aandacht voor het kind. De medewerkers zijn deskundig en creatief en hebben oog voor ieder kind. Daarnaast biedt Chapeau Kinderwerk Tuil ook voor- en vroegschoolse educatie. Op de website zijn verschillende documenten te vinden, zoals het pedagogisch beleidsplan en inspectierapporten. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals de Colorrun Enspijk en Modderdag. Ook is er de mogelijkheid om uw kind in te schrijven voor het BSO kamp. Daarnaast is er een oudercommissie waar ouders kunnen meedenken over beleidsmatige en praktische zaken. De contactgegevens van de verschillende vestigingen zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Chapeau Kinderwerk in Enspijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Enspijk? Bij Chapeau Kinderwerk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Chapeau Kinderwerk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Chapeau Kinderwerk is een Kinderopvang gelegen aan Netstraat 1 in Enspijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Enspijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Chapeau Kinderwerk in Enspijk

Wil je weten wat Chapeau Kinderwerk te bieden heeft? Bekijk dan de website van Chapeau Kinderwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chapeau Kinderwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chapeau Kinderwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Chapeau Kinderwerk

Bezoekers bekeken ook