BSO & KDV De Maan

BSO & KDV De Maan is een Kinderdagopvang gelegen aan Valkeniersweg 108 in Rotterdam.

Kinderopvang De Maan is een vertrouwde kinderopvang in de Rotterdamse wijk Feijenoord. Ze bieden kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang, waarbij plezier en eigenheid voorop staan. Het kinderdagverblijf 't Slag bevindt zich in het multifunctioneel centrum 't Slag en heeft plaats voor drie babygroepen en drie peutergroepen. De buitenschoolse opvang Park ligt in park De Valkeniersweide en heeft vier basisgroepen voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO Top is gevestigd in het gebouw van De Vreewijkschool en maakt gebruik van de faciliteiten van de school. BSO Moves biedt veel bewegingsactiviteiten en activiteiten in het Engels. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van Kinderopvang De Maan.

Meer informatie over BSO & KDV De Maan in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij BSO & KDV De Maan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij BSO & KDV De Maan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

BSO & KDV De Maan is een Kinderopvang gelegen aan Valkeniersweg 108 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

BSO & KDV De Maan in Rotterdam

Wil je weten wat BSO & KDV De Maan te bieden heeft? Bekijk dan de website van BSO & KDV De Maan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO & KDV De Maan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO & KDV De Maan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. BSO & KDV De Maan

Bezoekers bekeken ook