Kibeo Burgemeester H. Popstraat

Kibeo Burgemeester H. Popstraat is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Meester H. Popstraat 2 in Dinteloord.

Bij Kibeo Burgemeester H. Popstraat in Dinteloord is er veel te zien, beleven en ontdekken voor kinderen. Ze kunnen buiten spelen in de tuin en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Elke dag is anders bij Kibeo en ouders kunnen een afspraak maken voor een rondleiding. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden, dus het is belangrijk om het reglement te raadplegen. Kibeo plaatst regelmatig filmpjes en foto's van de activiteiten op sociale media, zodat ouders kunnen meegenieten.

Meer informatie over Kibeo Burgemeester H. Popstraat in Dinteloord

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dinteloord? Bij Kibeo Burgemeester H. Popstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Burgemeester H. Popstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Burgemeester H. Popstraat is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Meester H. Popstraat 2 in Dinteloord. Ideaal dus als je in de omgeving van Dinteloord je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Burgemeester H. Popstraat in Dinteloord

Wil je weten wat Kibeo Burgemeester H. Popstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Burgemeester H. Popstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Burgemeester H. Popstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Burgemeester H. Popstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Burgemeester H. Popstraat

Bezoekers bekeken ook