Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje

Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje is een Peuterspeelzalen gelegen aan Bloemenlaan 1 in Sint-Maartensdijk.

Peuteropvang Zo op 't Hummeltje biedt kinderen de mogelijkheid om op vaste dagdelen samen te spelen in een gezellige ruimte. Hierdoor kunnen ze op een speelse manier hun ervaringswereld vergroten. Er wordt veel tijd besteed aan buitenspelen, zingen, spelletjes doen en taalstimulering door middel van samen boekjes lezen. Elke groep bestaat uit maximaal zestien kinderen en twee vaste pedagogisch medewerkers. De groepssamenstelling blijft elke week hetzelfde, zodat het kind altijd vertrouwde gezichten ziet en zich snel veilig voelt op de opvang.

Meer informatie over Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje in Sint-Maartensdijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sint-Maartensdijk? Bij Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje is een Kinderopvang gelegen aan Bloemenlaan 1 in Sint-Maartensdijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Sint-Maartensdijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje in Sint-Maartensdijk

Wil je weten wat Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Peuterspeelzalen op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zo Kinderopvang op ’t Hummeltje

Bezoekers bekeken ook