Zo Kinderopvang in de Watertoren

Zo Kinderopvang in de Watertoren is een Kinderopvang gelegen aan Nassaulaan 55 - 57 in Steenbergen.

Zo in de Watertoren is een dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de Watertoren van Steenbergen. De opvang bestaat uit drie groepen en biedt een huiselijke en knusse omgeving voor de kinderen. Elke groep heeft een eigen ruimte met veel speelmogelijkheden. Daarnaast gaan de kinderen ook veel naar buiten, zelfs de baby's kunnen in speciale buitenbedjes slapen. Er wordt regelmatig uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld het park. Ten slotte is er recent nieuws over 40 dingen die je gedaan moet hebben in de zomervakantie en het genieten van een warme maaltijd verzorgd door Moekes Maaltijd.

Meer informatie over Zo Kinderopvang in de Watertoren in Steenbergen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Steenbergen? Bij Zo Kinderopvang in de Watertoren kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zo Kinderopvang in de Watertoren geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zo Kinderopvang in de Watertoren is een Kinderopvang gelegen aan Nassaulaan 55 - 57 in Steenbergen. Ideaal dus als je in de omgeving van Steenbergen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zo Kinderopvang in de Watertoren in Steenbergen

Wil je weten wat Zo Kinderopvang in de Watertoren te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zo Kinderopvang in de Watertoren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zo Kinderopvang in de Watertoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo Kinderopvang in de Watertoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zo Kinderopvang in de Watertoren

Bezoekers bekeken ook