Stichting Kinderopvang Oud Gastel

Stichting Kinderopvang Oud Gastel is een Kleuterschool gelegen aan Veerkensweg 24 in Oud Gastel.

De tekst gaat over de informatie, inschrijving en contactgegevens van stgkoog.nl. Ze bieden verschillende pakketten aan en hebben een oudercommissie. Daarnaast hebben ze verschillende vestigingen en is er nieuws en een agenda te vinden op de website. Ook hebben ze een klachtenregeling. Verder is er informatie te vinden over de keuzewijzer, tarieven en een rekentool voor de pakketten. Ze bieden ook de Konnect app aan. Voor inschrijving kunnen mensen terecht op het adres Veerkensweg 24 in Oud Gastel, of contact opnemen via telefoonnummer 0165 513 980 of administratie@stgkoog.nl. Het copyright van de website is van toepassing.

Meer informatie over Stichting Kinderopvang Oud Gastel in Oud Gastel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oud Gastel? Bij Stichting Kinderopvang Oud Gastel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kinderopvang Oud Gastel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kinderopvang Oud Gastel is een Kinderopvang gelegen aan Veerkensweg 24 in Oud Gastel. Ideaal dus als je in de omgeving van Oud Gastel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kinderopvang Oud Gastel in Oud Gastel

Wil je weten wat Stichting Kinderopvang Oud Gastel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kinderopvang Oud Gastel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderopvang Oud Gastel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderopvang Oud Gastel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kinderopvang Oud Gastel

Bezoekers bekeken ook